• La 16.3 klo 19
  • Madetojan sali
  • 25/20 €Osta lippu

Samuelin Poloneesi 2019:
SVÄNG & TRAD.ATTACK!

La 16.3. klo 19
Madetojan sali
(Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu)
Liput 25/20 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipun hintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu 10 -palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä.

Konsertin kesto 2 h 15 min. (sis. väliaika)

Yhteistyössä Suomen Kansanmusiikkiliitto

Sväng
Eero Turkka
Eero Grundström
Pasi Leino
Jouko Kyhälä

Sväng on asettanut huuliharppumusiikin riman uudelle tasolle sekä ohjelmistollaan että omintakeisella instrumenttien käytöllään. Reilun 10 vuoden mittainen kansainvälinen ura on ihastuttanut sekä yleisön että huuliharpun ammattilaiset ympäri maailman. Yhtyeen musiikki vakuuttaa taiturillisuudellaan ja viihdyttävyydellään, ja repertuaarillaan Sväng on osoittanut, että tämän ulkoisesti vaatimattoman instrumentin mahdollisuudet ovat rajattomat. Yhtyeen musiikissa kytkeytyy saumattomasti yhteen taiteellisesti kunnianhimoinen musiikki ja äkkiväärä perikaurismäkeläinen huumori.

Trad.Attack!
Sandra Vabarna | säkkipilli
Jalmar Vabarna | kitara, laulu
Tõnu Tubli | rummut

Vuonna 2013 perustettu virolainen folkyhtye Trad.Attack!  on nopealla vauhdilla noussut suursuosioon ja esiintynyt historiansa aikana jo lähes 30 maassa ympäri maailman. Yhtye valittiin vuonna 2016 Vuoden kansanmusiikkiyhtyeeksi Virossa. Lisäksi se valittiin Estonian Music Awardsissa 2016 vuoden yhtyeeksi sekä vuoden parhaan albumin ja vuoden parhaan etnoalbumin tekijäksi. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, joista debyyttilevy AH! ilmestyi 2015 ja kakkosalbumi Kullakarva keväällä 2017.

Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus