Oulun Musiikkijuhlat

OMJ Liput

Olemme huomioineet vallitsevan koronatilanteen konserteissamme. Jotta jokaisen asiakkaan on turvallista ja miellyttävää tulla konsertteihimme, olemme laatineet turvallisuusohjeet sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

LIPUNMYYNTI

Ticketmaster Suomi myy konserttiliput kautta maan. Lipun hintaan lisätään käsittelykulut. Lippujen hinnat löytyvät kunkin konsertin tiedoista.TICKETMASTERIN TOIMIPISTEET OULUSSA

Oulu10-palvelupiste, Torikatu 10, Oulu

Haukiputaan Oulu10-asiointipiste, Jokelantie 1

Kiimingin Oulu10-asiointipiste, Syke-talo, Kirjastokuja 1

Oulunsalon Oulu10-asiointipiste, Karhuojantie 2

Yli-Iin Oulu10-asiointipiste, Kirkkokuja 2

Ylikiimingin Oulu10-asiointipiste, Harjutie 18

Limingantullin Prisma, Nuottasaarentie 1

Linnanmaan Prisma, Kauppalinnankuja 1–3

Raksilan Prisma, Tehtaankatu 3

Valkealinnan Lippukauppa, Hallituskatu 11

LIPUNMYYNTI MUUALLA

Kulttuuritalo Valveen lippumyymälä, Hallituskatu 7. Lisätietoja kulttuuritalo Valveen verkkosivuilta.

Madetojan salin lippukauppa, Oulun Musiikkikeskus, Leevi Madetojan katu 1–3. Katso lippukaupan ajantasaiset aukioloajat Oulu Sinfonian verkkosivuilta.

RioLive, Hallituskatu 11. Lipunmyynti tuntia ennen konsertin alkua sekä RioLiven aukioloaikoina. Lisätietoja RioLiven verkkosivuilta. Huom! RioLivessä myynnissä vain RioLivessä järjestettävien konserttien liput.

Huom! Ei ennakkovarauksia!

OMJ ENG logo Black

Ryhmämyynti

myynti(at)omj.fi
p. +358(0) 413100857
Yli 10 hengen ryhmille 10 % alennus

VIP-liput

Tarjoa itsellesi, henkilöstöllesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi elämyksellinen VIP-ilta Oulun Musiikkijuhlilla tai tule ystäväporukalla nauttimaan! Pääsylipun lisäksi pakettiin kuuluu tarjoilu ja taiteilijatapaaminen!

Lahjakortti

Oulun Musiikkijuhlien lahjakortit myynnissä Oulu10-palvelupisteissä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja käy maksuvälineenä Oulu10-palvelupisteissä.

Kulttuurisetelit

SmartumPay ja Smartumin setelit sekä ePassi käyvät maksuvälineinä. Valveen lippumyymälässä käyvät myös Edenred-kortti ja Eazybreak. Huomaathan, ettei Smartumin paperisia kulttuurietuseteleitä oteta vastaan Valveen lippumyymälässä.

Lipputyypit

Alennettu hinta konserttien kohdalla koskee opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä, varus- ja siviilipalveluhenkilöitä sekä alle 16-vuotiaita lapsia. Jos konsertissa on kolme hintakategoriaa, keskimmäinen on eläkeläislipun hinta.

Lipunmyynti konserttipaikoilla

Tuntia ennen konserttia käteisellä sekä pankkikortilla. Myös Smartumin setelit ja Saldo sekä ePassi käyvät maksuvälineinä.

Tiedustelut

Tuottaja-tiedottaja Mira Pirttisalo p. +358(0) 413100857, myynti@omj.fi

Kaikukortti

Oulun Musiikkijuhlat on mukana Kaikukortti-verkostossa. Kaikukortti on esitettävä lippua hankkiessa ja sillä ei voi hankkia lippua verkkokaupasta. Kaikukortti käy kulttuuritalo Valveen konsertteihin sekä Jazz & Etno -sarjan konsertteihin. Paikkoja on rajoitettu määrä.

    Ostoskori on tyhjä