Oulun Musiikkijuhlat

Oulun Musiikkijuhlat

Oulun Musiikkijuhlat on Oulun musiikkijuhlasäätiön vuosittain kevättalvella järjestämä musiikkifestivaali, joka täyttää kaupungin kansainvälisillä ja kansallisilla artistivierailla ja tarjoaa mieleenpainuvia konserttielämyksiä. Musiikkijuhlien ohjelmistoon kuuluu laaja kirjo klassisen ja rytmimusiikin konsertteja sekä yhteistuotantoja, joissa nähdään myös nykysirkusta ja tanssia.Oulun Musiikkijuhlat -festivaalin lisäksi Oulun Musiikkijuhlasäätiö tuottaa konserttisarjoja ja yksittäisiä musiikkitapahtumia ympäri vuoden.

OMJ Tiimi

Elena-Mindru-Turunen OMJ Toimitusjohtaja

Elena Mîndru-Turunen

Toimitusjohtaja

Oulun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtajana on toiminut tammikuusta 2021 lähtien musiikin maisteri, jazz-laulaja Elena Mîndru-Turunen.

“Oululla on ollut erityinen paikka sydämessäni siitä lähtien kun olin täällä esiintymässä ensimmäistä kertaa. Toimitusjohtajana haluan jatkaa vaalia festivaalimme asemaa suomalaisella musiikkikentällä yhtenä vuoden kohokohdista.”

+358 41 318 2407
elena.mindru-turunen(at)omj.fi
elenamindru.com

OMJ Iida Salonen - tuottaja

Iida Salonen

Tuottaja

Oulun Musiikkijuhlien tuottajana on helmikuusta 2023 alkaen toiminut kulttuurituottaja(AMK) Iida Salonen.

“Tuoreena oululaisena on hieno päästä järjestämään laadukkaita kulttuurielämyksiä, mielenkiintoisessa kaupungissa. On jännittävää myös nähdä, mitä kulttuurikaupunkivuosi tuo tullessaan”

+358 44 3663818
iida.salonen(at)omj.fi

Nimeton suunn.malli 1

Mira Pirttisalo

Tuottaja-tiedottaja

Oulun Musiikkijuhlien tuottaja-tiedottajana on syyskuusta 2022 alkaen toiminut filosofian maisteri Mira Pirttisalo.

“Päädyin tapahtumatuotannon pariin hieman sattumalta, ja jäin sille tielle. Olen aina pitänyt asioiden järjestelystä ja ideoinnista, ja kirjallisuutta ja viestintää opiskelleena viestinnän tehtävät tulivat mukaan työnkuvaan luonnostaan. On mahtava päästä mukaan OMJ-tiimiiin, ja odotan jo innolla ensi vuoden festivaalia ja kaikkea, mitä se tuo tullessaan.”

+358 413100857
mira.pirttisalo(at)omj.fi

OMJToni & Anne

Toni & Anne

Freelancerit

Maailmalla matkaava digital nomad -pariskunta käy vuosittain Oulussa festaritöissä, ja muulloin työskentelee freelancereina verkon yli milloin mistäkin. Tehtävät festivaalin aikana painottuvat logistiikkaan, konserttisihteerinä toimimiseen, käsiohjelmien taittamiseen ja yleiseen festariorganisointiin. Festivaalin ulkopuolella kaksikko hoitaa mm. sisällöntuotantoa, websivujen ylläpitoa ja markkinointitehtäviä.

“Olemme saaneet olla mukana Oulun Musiikkijuhlien organisaatiossa jo kohta kymmenen vuotta ja tulemme aina todella mielellään Ouluun festareille työskentelemään kivassa tiimissä ja loistavien artistien kanssa.”

taiteelliset johtajat

Mari Palo OMJ taiteellinen johtaja tiimi 2022

Mari Palo

Taiteellinen johtaja

”Olen todella iloinen tulevasta pestistä Oulun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana ja odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan ohjelmaa yhdessä toisen taiteellisen johtajan Jukka Perkon kanssa. Oulun kulttuuritarjonta on aina ollut korkeatasoista ja Oulu on kaupunkina hyvin innostava. Haluan jatkaa edeltäjieni tapaan korkeatasoisten konserttien tarjontaa oululaisille ja toivonkin, että voimme tavoittaa yhä enemmän myös uusia kuulijoita.
Mikä olisikaan parempi tapa ravita sielua kuin tulla nauttimaan musiikista!

Jukka Perkko Oulun Musiikkijuhlat | Oulun musiikkijuhlasäätiö

Jukka Perko​

Taiteellinen johtaja
”Oli suuri kunnia tulla mukaan tekemään tätä upeaa tapahtumaa sen toisena taiteellisena johtajana ensin Elina Vähälän ja nyt Mari Palon kanssa kanssa. Uskon, että yhdessä koko Musiikkijuhlien porukan kanssa saamme jatkettua ja kehitettyä tapahtuman hienoa perinnettä ja tarjottua elämyksellisiä konsertteja myös tulevaisuudessa! Vuosien varrella olen saanut soittaa Oulun Musiikkijuhlilla lukuisia kertoja, ja Ouluun on aina mahtava palata.”

SÄÄTIÖN HALLITUS

Oulun musiikkijuhlasäätiön toimintaa ohjaa säätiön hallitus. Toimikaudella 2021-2024 säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Jenni Pitko ja varapuheenjohtajana Ari-Pekka Sirviö.

Säätiön hallituksen jäseninä toimivat Hannu Tarvas, Susanna Yli-Luukko ja Maija Saraste, ja henkilökohtaisia varajäseniä ovat Karoliina Niemelä, Maria Pasanen, Roope Rautio, Päivi Polso sekä Aarno Törmänen.

    Ostoskori on tyhjä