Oulun Musiikkijuhlat

Oulun Musiikkijuhlat

Oulun Musiikkijuhlat on Oulun musiikkijuhlasäätiön vuosittain kevättalvella järjestämä musiikkifestivaali, joka täyttää kaupungin kansainvälisillä ja kansallisilla artistivierailla ja tarjoaa mieleenpainuvia konserttielämyksiä. Musiikkijuhlien ohjelmistoon kuuluu laaja kirjo klassisen ja rytmimusiikin konsertteja sekä yhteistuotantoja, joissa nähdään myös nykysirkusta ja tanssia.Oulun Musiikkijuhlat -festivaalin lisäksi Oulun Musiikkijuhlasäätiö tuottaa konserttisarjoja ja yksittäisiä musiikkitapahtumia ympäri vuoden.

OMJ Tiimi

OMJ Maria Mannermaa - Toimitusjohtaja vt

Maria Mannermaa

Toimitusjohtaja (vt)

”On upeaa päästä hyödyntämään sekä asiantuntijatehtävissä että musiikin alalla kerryttämääni työkokemusta, osaamista ja verkostoja kotikaupunkini Oulun kulttuurielämän hyväksi.”

+358 41 318 2407
maria.mannermaa(at)omj.fi

OMJ Iida Salonen - tuottaja

Iida Salonen

Tuottaja

“On hieno päästä järjestämään laadukkaita kulttuurielämyksiä mielenkiintoisessa kaupungissa. On jännittävää myös nähdä, mitä kulttuurikaupunkivuosi tuo tullessaan”

+358 44 366 3818
iida.salonen(at)omj.fi

Nimeton suunn.malli 17

Mira Pirttisalo

Tuottaja-tiedottaja

“Päädyin tapahtumatuotannon pariin hieman sattumalta, ja jäin sille tielle. On mahtava olla mukana tekemässä näin pitkät perinteet omaavaa festivaalia.”

+358 41 3100857
mira.pirttisalo(at)omj.fi

Elena-Mindru-Turunen OMJ Toimitusjohtaja

Elena Mîndru-Turunen

Toimitusjohtaja

Vanhempainvapaalla 31.7.2025 asti.

“Oululla on ollut erityinen paikka sydämessäni siitä lähtien kun olin täällä esiintymässä ensimmäistä kertaa. Toimitusjohtajana haluan jatkaa vaalia festivaalimme asemaa suomalaisella musiikkikentällä yhtenä vuoden kohokohdista.”

taiteelliset johtajat

Mari Palo OMJ taiteellinen johtaja tiimi 2022

Mari Palo

Taiteellinen johtaja

”Olen todella iloinen tulevasta pestistä Oulun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana ja odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan ohjelmaa yhdessä toisen taiteellisen johtajan Jukka Perkon kanssa. Oulun kulttuuritarjonta on aina ollut korkeatasoista ja Oulu on kaupunkina hyvin innostava. Haluan jatkaa edeltäjieni tapaan korkeatasoisten konserttien tarjontaa oululaisille ja toivonkin, että voimme tavoittaa yhä enemmän myös uusia kuulijoita.
Mikä olisikaan parempi tapa ravita sielua kuin tulla nauttimaan musiikista!

Nimeton suunn.malli 20

Kari Ikonen

Taiteellinen johtaja

“Oulun Musiikkijuhlat on korkeatasoinen tapahtuma, ja kaupunki on muutenkin varsin kulttuurimyönteinen. Suurella innolla ja ilolla ryhdyn töihin Marin ja tuotantotiimin kanssa, ja ideoita ensi vuotta varten onkin paljon jo nyt.”

SÄÄTIÖN HALLITUS

Oulun musiikkijuhlasäätiön toimintaa ohjaa säätiön hallitus. Toimikaudella 2021-2025 säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Jenni Pitko ja varapuheenjohtajana Ari-Pekka Sirviö.

Säätiön hallituksen jäseninä toimivat Hannu Tarvas, Susanna Yli-Luukko ja Maija Saraste, ja henkilökohtaisia varajäseniä ovat Karoliina Niemelä, Maria Pasanen, Roope Rautio, Päivi Polso sekä Aarno Törmänen.

OMJToni & Anne

Toni & Anne

Freelancerit

Maailmalla matkaava digital nomad -pariskunta käy vuosittain Oulussa festaritöissä, ja muulloin työskentelee freelancereina verkon yli milloin mistäkin. Tehtävät festivaalin aikana painottuvat logistiikkaan, konserttisihteerinä toimimiseen, käsiohjelmien taittamiseen ja yleiseen festariorganisointiin. Festivaalin ulkopuolella kaksikko hoitaa mm. sisällöntuotantoa, websivujen ylläpitoa ja markkinointitehtäviä.

“Olemme saaneet olla mukana Oulun Musiikkijuhlien organisaatiossa jo kohta kymmenen vuotta ja tulemme aina todella mielellään Ouluun festareille työskentelemään kivassa tiimissä ja loistavien artistien kanssa.”