Oulun Musiikkijuhlat

Oulun Musiikkijuhlat

Oulun Musiikkijuhlat on Oulun musiikkijuhlasäätiön vuosittain kevättalvella järjestämä musiikkifestivaali, joka täyttää kaupungin kansainvälisillä ja kansallisilla artistivierailla ja tarjoaa mieleenpainuvia konserttielämyksiä. Musiikkijuhlien ohjelmistoon kuuluu laaja kirjo klassisen ja rytmimusiikin konsertteja sekä yhteistuotantoja, joissa nähdään myös nykysirkusta ja tanssia.Oulun Musiikkijuhlat -festivaalin lisäksi Oulun Musiikkijuhlasäätiö tuottaa konserttisarjoja ja yksittäisiä musiikkitapahtumia ympäri vuoden.

OMJ Tiimi

Elena Mindru-Turunen Oulun Musiikkijuhlat | Oulun musiikkijuihlasäätiö

Elena Mîndru-Turunen

Toimitusjohtaja

Oulun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtajana on toiminut tammikuusta 2021 lähtien musiikin maisteri, jazz-laulaja Elena Mîndru-Turunen.

“Oululla on ollut erityinen paikka sydämessäni siitä lähtien kun olin täällä esiintymässä ensimmäistä kertaa. Toimitusjohtajana haluan jatkaa Maija Kuusiston viitoittamalla tiellä ja vaalia festivaalimme asemaa suomalaisella musiikkikentällä yhtenä vuoden kohokohdista.”

+358 (0)41 318 2407
elena.mindru-turunen(at)omj.fi
https://elenamindru.com

Ville Kess Oulun Musiikkijuhlat | Oulun musiikkijuhlasäätiö

Ville Kess

Tuottaja

Ville Kess on toiminut Oulun musiikkijuhlasäätiön tuottajana syksystä 2017 lähtien.

”Oulun Musiikkijuhlilla on vahva asema Oulun kulttuurielämässä, ja on erittäin mielenkiintoista työskennellä sekä festivaalin että ympärivuotisten tuotantojen parissa.”

+358 (0)44 366 3818
ville.kess(at)omj.fi

Mari Palo OMJ taiteellinen johtaja tiimi 2022

Mari Palo

Taiteellinen johtaja

”Olen todella iloinen tulevasta pestistä Oulun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana ja odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan ohjelmaa yhdessä toisen taiteellisen johtajan Jukka Perkon kanssa. Oulun kulttuuritarjonta on aina ollut korkeatasoista ja Oulu on kaupunkina hyvin innostava. Haluan jatkaa edeltäjieni tapaan korkeatasoisten konserttien tarjontaa oululaisille ja toivonkin, että voimme tavoittaa yhä enemmän myös uusia kuulijoita.
Mikä olisikaan parempi tapa ravita sielua kuin tulla nauttimaan musiikista!

Jukka Perkko Oulun Musiikkijuhlat | Oulun musiikkijuhlasäätiö

Jukka Perko​

Taiteellinen johtaja

”On suuri kunnia saada tulla mukaan tekemään tätä upeaa tapahtumaa toisena taiteellisena johtajana Elina Vähälän kanssa. Uskon, että yhdessä Elinan ja koko Musiikkijuhlien porukan kanssa saamme jatkettua ja kehitettyä tapahtuman hienoa perinnettä ja tarjottua elämyksellisiä konsertteja myös tulevaisuudessa! Vuosien varrella olen saanut soittaa Oulun Musiikkijuhlilla lukuisia kertoja, ja Ouluun on aina mahtava palata.”

SÄÄTIÖN HALLITUS

Oulun musiikkijuhlasäätiön toimintaa ohjaa säätiön hallitus. Toimikaudella 2021-2024 säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Jenni Pitko ja varapuheenjohtajana Ari-Pekka Sirviö.

Säätiön hallituksen jäseninä toimivat Hannu Tarvas, Susanna Yli-Luukko ja Maija Saraste, ja henkilökohtaisia varajäseniä ovat Karoliina Niemelä, Maria Pasanen, Roope Rautio, Päivi Polso sekä Aarno Törmänen.

    Ostoskori on tyhjä